LASKUTUS
Varausmaksu yli yön matkoilla on 50 €/hlö, joka laskutetaan heti varaamisen jälkeen. Varausmaksua ei palauteta. Loppumaksu on noin kuukausi ennen matkaa.

Laskutuslisä 5 €/lasku

Majoittuminen yhden hengen huoneessa lisämaksusta, huoneita rajoitettu määrä. Lisämaksu alk. 30 €/hlö/vrk, tarkista matkakohtainen hinta huoneelle.

Liitäntäkuljetukset Helsinki-Hamina-Helsinki. Lisämaksusta 60 € / hlö, mikäli lähtijöitä vähintään 10

MATKUSTUSASIAKIRJAT ULKOMAAN MATKOILLA
Passi on otettava matkalle mukaan!
EU-maihin ja joihinkin muihin Euroopan maihin (ei Venäjälle!) riittää myös poliisin myöntämä kuvallinen henkilökortti. Tarkistathan ajoissa, että passi/henkilökortti on voimassa ja ehjä. Passin täytyy olla sama, jolla mahdollinen ryhmäviisumi on anottu.

RYHMÄVIISUMI
JaPi-Matkat anoo Venäjän matkoille tarvittaessa ryhmäviisumin, tarkemmat ohjeet saat matkapapereiden mukana. Passin oltava voimassa väh. 6 kk matkan jälkeen.

VAKUUTUS
Suosittelemme kaikkia matkustajia ottamaan peruutusturvan sisältävän matkavakuutuksen.
Ryhmäviisumiin sisältyy hoitokuluvakuutus, joka kattaa Venäjän puolella lääkärinpalveluja.

RESEPTIT
Ota lääkkeiden resepteistä kopiot tullia varten. Tulli voi ottaa lääkkeet pois, jos reseptejä ei ole mukana.

RAHANVAIHTO
Rahanvaihto onnistuu matkalla, voit toki myös vaihtaa rahaa ennakkoon jo Suomessa. Luottokortti käy useissa ravintoloissa ja isoimmissa kaupoissa. On hyvä kuitenkin varata käteistä mukaan esim. iltaruokailuja ja matkaevästä varten.

RUOKA JA JUOMA
Hanavesi ei ole juotavaksi kelpaavaa, suosittelemme pullotettua vettä. Erikoisruokavalioiden toteuttaminen voi olla epävarmaa, joten varaudu tilanteeseen jo kotoa lähtiessä.